Blog Voorjaar 2020

Een nieuw bericht , een week eerder dan gepland omdat het bezoek van Hendrika en Henriëtte niet door kon gaan i.v.m. het corona virus.
Maar…. het is sinds deze week weer mogelijk voor Hiba en Lorice, onze werkers in Bethlehem, om op huisbezoek te gaan en daar zijn ze  direct mee begonnen. De eerste elf gezinnen zijn bezocht en hebben verband - en deze keer een financiële bijdrage - gekregen om zalf te kopen en iets  lekkers voor de kinderen. Een van de moeders heeft een voor daar nieuwe zalf gevonden, die heel erg veel op sudocreme lijkt.  Nu we hen vanuit Nederland niets kunnen brengen is het heel fijn dat die zalf in Bethlehem te koop is.

Gelukkig is de strenge lockdown opgeheven en mogen de kinderen weer naar buiten. De scholen blijven tot na de zomervakantie dicht.
Nu het postkantoor in Jeruzalem weer open is, onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn om verband op te sturen. We hebben de laatste maanden heel veel verband en zalf gesponsord  gekregen (waarvoor heel veel dank aan de gevers).

Zodra er groen licht gegeven wordt om weer op Tel Aviv te vliegen gaan we een nieuw bezoek plannen.
Ga je zelf naar Israël of ken je mensen die gaan, wil je dan a.u.b. één kilo verband en/of zalf mee nemen? Je kunt hiervoor contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar bethlehemhelpinghands@gmail.com.
Wij overleggen dan met je waar je het verband en de zalf in Israel kunt afgeven.

Wil je dit project steunen, dan kan dat door een gift over te maken op rekening
NL93ABNA0462453855
t.n.v. Near East Ministry o.v.v.HHB project 8562 EB   (ANBI)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nieuwsbrief najaar 2022

Nieuwsbrief winter 2022

BLOG WINTER 2020